Karosszéria javítás

Autószervizünk nagy tapasztalattal vállalja karambolos, sérült járművének karosszéria javítását, rövid határidővel. Minőségi anyagokat használunk, precízen és szépen dolgozunk, munkánkra garanciát vállalunk.

A biztosítási ügyintézés után amelyről itt olvashat bővebben felmérjük a karosszéria javítás várható költségeit, és árajánlatot adunk. Ha ügyfelünk elfogadja az árajánlatot akkor megkezdjük a karosszéria javítását.

Elsőként lebontjuk a sérült részeket, és megvizsgáljuk, hogy a sérült elem javítható-e, vagy a sérült elem cseréje szükséges. Ha az alkatrész javítható, akkor kijavítjuk a sérülést és előkészítjük az elemet festésre, illetve fényezőkamrában fényezzük. Az elemek kijavítása illetve cseréje után a járművet teljesen összeszereljük és egy teljes mosás, illetve polírozás után adjuk át gazdájának, hogy az összkép tökéletes legyen.

A karosszériajavítás árait sok minden befolyásolja, a szét és összeszerelés időtartama, bonyolultsága, a sérült elemek alkatrészek javíthatósága, a felhasznált anyagok ára illetve az összeszerelés időtartama is. Minőségi anyagokkal dolgozunk amelyeket kedvező áron tudunk ügyfeleinknek biztosítani. A precizitásunk és a felhasznált anyagok jó minősége a garancia arra, hogy az általunk végzett munkával elégedett lesz aki hozzánk fordul.

Amennyiben kisebb vagy nagyobb karosszériajavítási munka merül fel Önnél, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a fenti elérhetőségeinken.